GARMIN Predator Cup 2024 ir klāt!

No 16. līdz 17. augustam Rīgā notiks Baltijas lielākās un nozīmīgākās sporta makšķerēšanas sacensības spiningošanā no laivas – Garmin Predator Cup 2024, pulcējot vairāk nekā 110 sportistus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas.

Dalībnieki sacentīsies, makšķerējot 3 garākās līdakas, zandartus un asarus Daugavā, Ķīšezerā, Lielajā un Mazajā Baltezerā, Juglas ezerā, Lielupē un citos Pierīgas ūdeņos, cīnoties par iespaidīgu balvu fondu, kas šī gada sacensībās pārsniedz 40 000 EUR.

Sacīkšu starts paredzēts Pilsētas Jahtklubā 16. augustā pulksten 8:25, kur uz starta pulcēsies visas 56 dalībnieku laivas. Finišs paredzēts pulksten 17:00. Savukārt 16. augusta vakarā 18:30 notiks tradicionālā Rīgas pilsētas kanāla laivu parāde, kura būs apskatāma ikvienam Rīgas svētku viesim. Paredzēts, ka parādē piedalīsies aptuveni 50 pilnībā aprīkotas un jaudīgas sporta laivas. Laivu parādes starts būs 18:30 Pilsētas Jahtklubā, no kurienes laivas dosies uz Andrejostu, Rīgas pilsētas kanālu un uz Pilsētas Jahtklubu.

Arī otrajā sacensību dienā sportisti startēs pulksten 8:25, bet finišēs 17:00. Abas dienas tiks nodrošinātas video tiešraides sacensību sociālajos tīklos un arī TV kanālā Best4Sport no 18 laivām un sacensību studijas, kurā šogad kā viesi būs Kaspars Holms, Normunds Ikomass, Māris Olte, Uģis Circenis, Māris Lietuvietis, Arvis Ančevskis, Reinis Ošenieks, Vilmārs Vjakse, Gatis Silenieks, Inga Pīlādze, Loreta Birzule, Mārtiņš Balodis, Kristaps Kotāns, Copes Frekvence (Renārs Upītis, Igors Zemīts) Ansis Zeltiņš, Tomas Kulbis, Arturs Zabors, Oskars Hartmanis un citi. Tiešraides vadīs Gunārs Klēģers un Juris Bārtulis.

Sacensības organizē biedrība “Makšķernieku klubs OSPREY” sadarbībā ar Rīgas brīvostu. Ģenerālsponsors – GARMIN. Galvenie atbalstītāji – Eholotes.eu, BTA, Salmo.

Reģistrācija turnīram

Reģistrācija turnīram atvērta līdz 10. augustam 2024 // 23:59